Topp 5 Bloggare

Okej, jag kommer göra så att jag sorterar efter den blogg jag gillar mest, vilket var väldigt svårt tills jag bara riktade mig till att bedöma själva bloggen och inte människorna bakom. Hade det varit människorna bakom bloggarna det gällt så hade jag bara tagit det i bokstavsordning.
1 = första plats, 2 = andra plats osv.
 
Jag gör även så att jag skriver av det som bloggarna själva har skrivit i "Om Mig" fliken. Sen tillägga varför jag gillar bloggen. (duh)
 
Om detta inte är ok för någon av bloggarna så får ni säga till, jag vet att åtminstonde fyra av dessa fem kikar in här då och då. :)
 
 
1.
 
MILINA.SE ♀
 
Namn: Milina Salihodzic
Ålder: 19 år
Bor: Stockholm
Status: I ett förhållande
Ursprung: Serb och svensk
Diagnoser: Asperger, ADD, dyslexi och svagt arbetsminne
Övrigt: Svår social fobi, panikångest och njursten
Intressen: Få naglarna fixade, kläder, shopping, djur, blogga, fota, vara kreativ, laga mat, spendera timmar framför YouTube och umgås med pojkvännen!
 
   
Animas "kommentar": Jag tror att anledningen till att jag klickade in på bloggen för första gången var nog att jag fick se att vi delar samma diagnos, men jag gillar Milinas blogg först och främst för att hon har många peppande inlägg. Hon tar även upp saker som är lätt att relatera till, iallafall för mig. Hon skriver också väldigt underhållande och det blir aldrig tråkigt eller drygt. Bloggen i sig är ljus och glad, i och med den nya designen så är det också mer ordning och lättare att hitta och läsa inläggen. 
 
  
2.
 
♀ REVOLTEN ♀
 
Bloggen drivs anonymt
 
Inget av det som skrivs på bloggen bör tolkas bokstavligt, då mycket handlar om att läsa mellan raderna
 
Humanist
Feminist
Socialist
Aktivist
Nykterist
Plugghäst
 
Jag är en sådan awesome människa som alla borde träffa.
I´m just saying, alltså.
 
BLOGGEN
 
Animas "kommentar": Revolten är väldigt lätt att gilla för hon har samma humor som jag och jag älskar hennes attityd och frågvishet. Att hon då och då gör inlägg där hon mer eller mindre skäller ut vissa läsare är en sjujäkla bonus för jag kan aldrig låta bli att le eller skratta. Men detta är en åsiktsblogg så det blir Många inlägg som är väldigt tänkvärda och egentligen så vill jag kommentera på alla inlägg men i ljuset av vad hon har skrivit så känns mina ord överflödiga och istället för ord-diarre så nöjer jag mig med att ansluta mig till den "tysta läsarskaran". Fast sen så halkar fingrarna till ibland och det blir en jäkla massa svamel, för mig då.
  
 
3.
 
SKOGSRAAH
 
~~~~ 22 år, förlovad och bosatt i Piteå.
Älskar djur och natur och drömmer om att flytta ut i skogen.
Vokalist i Unvoid tillsammans med fästmannen som är trummis och låtskrivare.
Jag bloggar om kroppsbild, ideal, feminism, veganism och psykisk ohälsa.
Lite stil och musik.
Jag vill inspirera och uppmuntra till sunda ideal och tankesätt.
Sticker hål på medias myter och ifrågasätter det mesta.
Att våga gå sin egen väg är nyckeln till frihet.
Unvoid: https://soundcloud.com/unvoidmetal
 
BLOGGEN
 
Animas "kommentar": Behöver jag ens säga varför jag gillar denna bloggen. Kom igen, Metal, hur awesome är inte det. Nej men för att vara seriös så har skogsrået väldigt bra inlägg, hennes blogg kan verkligen hjälpa en att se sin kropp på ett bättre och sundare sätt. Hon skriver om många blandade intressanta ämnen så hon har nog en väldigt bred skara av följare när det gäller intressen. Och det är en av anledningarna till att jag gillar bloggen, blandningen av intressanta ämnen.
 
 
4.
 
SaraNavjord.se
 
Jag är 16 år och bor i Stockholm.
Jag är feminist, jag är vegan och jag älskar djur och jag tränar yoga!
Här i bloggen får ni läsa om mina tankar och åsikter kring feminism,
samhällsproblem,
livet med diagnoser och mycket annat! 
 
 
Animas "kommentar": De inläggen som jag älskar att läsa om i denna bloggen är när det gäller samhällsproblem och om diagnosen. Mest diagnosen men det är ju för att jag känner igen mig mycket i aspergern. Jag gillar också att det är rakt på sak och inget krussidull. Men det är också mycket annat på bloggen som jag gillar bland annat tatueringsbilderna och pratet, recepten som faktiskt är goda även om man är allätare. (det är namnam) sen har vi det självklara när åsikter är inblandade och det är debattinläggen, här lyckas Sara alltid med att skriva texterna så åsikten är tydlig och att det är lätt att ta till sig.
 
 
 5.
 
SweetandSimple
 
Välkommen hit till Sweet and Simple.
 
Jag heter Sabina och bor i Skåne i Kristianstad. Min stora passion i livet är att laga mat, baka och fotografera.
Jag är vinnare av Matbloggspriset 2014 -Bästa bak- och dessertblogg
 
Jag har alltid varit en pysseltjej som gillar att experimentera med färger, former o strukturer, gå i naturen och ta fram nya spännande smaker.
 
När jag fotograferar så använder jag en Canon eos 700d. Det roliga med att baka är styla mina bakverk och fotografera i en annurlunda miljö.
 
När jag inte bakar så är jag med min familj. Min man Fredrik och min son Vincent på fyra år som också gillar och baka och vill gärna vara med i grytorna.
 
Jag hoppas att kunna inspirera er till att prova mina recept och att baka. För bakning är det roligaste som finns!
 
Animas "kommentar": Sååå mycket gott gott, massor med recept och fyllt av inspiration. En perfekt blogg om man som jag älskar att baka. Det finns alltid vackra bilder på bakverken och recepten är väldigt enkla att följa, det är ett stort plus i kanten. Och så lämnar Sabina alltid en liten kommentar om vad hon tyckte, vilket för mig ibland är avgörande om jag ska testa receptet eller inte.
 
 
Klicka gärna in på bloggarna och bilda er egen uppfattning :)
 
Kram Anima♥

Kommentarer:

1 milina.blogg.se:

Åh <3 :')

Svar: haha kom inte och säg att du blev förvånad ^^ Du har ju en solklar plats bland mina favoriter :) <3
Anima

Kommentera här: