Mitt Stjärntecken

Oxen: 20 april - 20 maj


Envis [√], beskyddande [√], lojal [√], tålmodig [√], uthållig [x], stabil [x], praktisk [√], realistisk [√]

Enligt min åsikt så stämmer 6 av 8 egenskaper in på mig ^^

Element: Jord

 

Oxen & Jag

(Det som stämmer)


Oxen är en egensinnig individualist som inte låter sig rubbas i första taget. Det tar ett tag att få en oxe på sin sida men den som har turen att lyckas har fått en vän för livet. Oxen har en förmåga till trofasthet och lojalitet.  De älskar det goda livet och tar gärna för sig av vad som erbjuds. Oxen vet att uppskatta skönhet och omger sig gärna med vackra saker. 


Det som är mest framträdande hos oxen är viljan att bygga och förvalta. De har ett stort behov av trygghet och regelbundenhet. I kombination till trofasthet och lojalitet blir det en person som är bra att hålla i handen när världen skakar. Oxen tänker gärna praktiskt och realistiskt. De tar sällan onödiga risker och gillar inte stora förändringar. 

I en relation är oxen kärleksfull om något återhållsam med sina känsloyttringar. När det väl gäller kan de vara romantiska och omtänksamma. Oxen trivs bäst under sin korkek. Finns det någon där att dela tillvaron med blir allt så mycket bättre. Viktigt att komma ihåg är att oxen inte är rolig att ha och göra med när ilskan tar över. De kan vara snarstuckna, långsinta och glömmer sällan en oförrätt. Har du blivit osams med en oxen får du helt enkelt skylla dig själv. Livet kan bli riktigt jobbigt om du inte ber om ursäkt i tid

(Det som ej stämmer)

Känslan för skönhet och den jordnära personligheten gör att oxen ofta är estetiskt lagd. Det kan också finnas en kärlek till att odla jorden och det som växer. (Räcker med att peta på en växt så dör den)

Det är inte någon person som hetsar upp sig utan vet att ta det med ro. (haha, hmm eller inte.)

Oxen på olika språk

Demi
Härkä
Jautis
Kaurus
Malu
Stier
Tarbh, Taurul, Taurus, Touro
Vērsis, voli
ychen

 
 
Kram Anima ♥

Kommentera här: